Stel zelf uw proeverij van 3 samen!
Combineer per gang oneindig met de verschillende gerechten tot u de perfecteselectie heeft gevonden.
Deze drie gerechtjes presenteren wij u vervolgens op één bord.
Alle voorgerechten (per drie): € 11,50
Alle hoofdgerechten (per drie): € 21,50
Alle nagerechten (per drie): € 8,50
Gerookte ribeye met een vadouvan mayonaise, geserveerd op knapperig rozemarijn-toast
Gepofte paarse bataat, gecombineerd met gerookte paling en een romige dille-crème fraîche & knapperige groentechips
Pulled zalm op zacht gestoofde spitskool, met een delicate wittewijnsaus, tobiko-kaviaar & babyspinazie
Rollade van hert met een kruiden korst, geserveerd met een romige pastinaakcrème & gebakken beukenzwammen
Gamba’s uit de oven, geserveerd met een frisse gepofte bietensalade & een romige limoenmayonaise
Pita bum gevuld met malse pulled chicken, met een frisse zoetzure kool salade & een pittige jalapeño-mayonaise
Boneless ribs gemarineerd in chimichurri-olie, geserveerd met babymaïs, krokantje van flammküchen & een frisse koriandermayonaise
Drie bereidingen van pompoen met knapperige gerookte amandelen & truffelvinaigrette
Schelvisfilet geserveerd met witte bonen, chorizo en verse spinazie, overgoten met een zachte knoflook-beurre blanc
Zalmfilet in sesamzaad gebakken met Teriyaki-glaze & basilicumolie
Quiche van paddenstoelen, aubergine & courgette, verrijkt met een romige vadouvancrème
Hertenrugfilet, geserveerd met een zachte, romige jus van eekhoorntjesbrood en pompoen-wortelcrème
Geroosterde eendenfilet met gepofte gele biet, overgoten met een jus van gekarameliseerde peer & citroentijm
Diamanthaas geserveerd met een aromatische sjalottencompote, knapperige uiencrumble en een rijke sambaijus
Kip Piri Piri met een honing-gemberlak, afgewerkt met een mix van drie kleuren sesamzaad
Pompoencurry met zwarte knoflook & tandoorikruiden, afgemaakt met een knapperige olijfcrunch
Op smaak gebracht met 5 spices, vergezeld van een frisse sinaasappelgel & een krokante sinaasappeltopping
Van peer met een rijke vanillecrème
Met appel-gemberjam
Twee soorten kaas van Het Kaaslokaal, geserveerd met zoet suikerbrood en een rijke vijgencompote